Kód: RC090108 Kategorie: Autosedačky
784
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Vložka do autosedačky 2v1 Red Castle je vynikající pomůcka, kterou využije při cestování v autě každé malé miminko už od narození. Speciální vložka v elegantním šedém provedení splňuje 2 funkce – zmenšuje velikost sedačky, ve které leží malé miminko a zároveň zabraňuje padání hlavičky miminka do strany. Zpevňující podložku a vnitřní opěrku hlavy můžete využít nejen v autě, ale i v kočárku. Díky tomuto doplňku bude mít dítě v autosedačce příjemný komfort a pohodlí. Po pár měsících, když ji už dítě nebude potřebovat, ji jednoduše z autosedačky vyndáte.

Vložka do autosedačky se snadno čistí, můžete ji jednoduše vyprat v pračce. Jemný, textilní povrch je příjemně měkoučký na dotek, umožňuje miminkům bez problémů usnout. Součástí opěrky jsou i integrované otvory pro 3bodový bezpečnostní pás, který přes otvory jednoduše prostrčíte a zajistíte dětem maximální ochranu a pohodlí. Tuto multifunkční pomůcku si oblíbí nejen děti, ale i jejich rodiče.

O Red Castle

Francouzská značka Red Castle přináší rodičům a dětem inovativní produkty, které jsou vyrobeny z eko-friendly materiálů a neobsahují žádné těžké kovy či škodlivá barviva. Designéři značky Red Castle si zakládají na moderním designu, ale ještě důležitější je pro ně prvotřídní kvalita a bezpečnost dětí, proto produkty Red Castle splňují nejvyšší kritéria kvality, které pravidelně kontrolují nezávislé laboratoře.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...