Kód: BE940274 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
  Skladem
2 229
Hodnocení:
Nehodnoceno

Buďte stylová i při každé procházce s kočárkem a užívejte si mateřství naplno díky Beaba. Přebalovací taška ke kočárku Beaba Sydney II Changing Bag Heather Grey s krásným designem je praktická prostorná taška, do které uložíte vše, co budete na výletě s kočárkem potřebovat. Přebalovací taška má praktické popruhy, kterými ji upevníte na každý typ kočárku. Popruh tašky lze také odmontovat a přebalovací taška se rázem změní na moderní kabelku. Jídlo boční kapsa tašky slouží jako termoobal na jídlo, takže kaše, mlíčko a čajíčky budou i během procházek příjemně teplé. V tašce najdete také pouzdro na dudlík a pohodlnou přebalovací podložku. Ta je suchým zipem upevněna v přední části tašky a před přebalováním ji stačí pouze odepnout a roztáhnout na pevný povrch. Podložka na přebalování je kompletně odnímatelná, díky čemuž ji můžete kdykoli vyprat nebo použít samostatně.

Taška ke kočárku má objem 21 litrů, což představuje spoustu úložného prostoru a bez problémů se do ní vejdou věci rodičů i miminka. Po otevření jednoho zipu uvnitř tašky objevíte štědrý prostor pro kojenecké pomůcky, náhradní oblečení a dokonce i hračky pro miminko. Zadní část tašky ukrývá nenápadnou kapsu na zip, která bezpečně ukryje například doklady nebo jiné cennosti. Tašku můžete očistit vlhkou houbou nebo ji můžete prát v pračce na jemném cyklu. Odnímatelnou přebalovací podložku perte v pračce při 30°.

Oblíbená francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • přebalovací taška ke kočárku
  • kolekce Sydney II
  • objem 21 litrů
  • množství úložného prostoru
  • s termoobalem a pouzdrem na dudlík
  • obsahuje přebalovací podložku
  • moderní design tašky
  • praní na jemném cyklu
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...