Kód: TO100301 Kategorie: Přebalovací tašky ke kočárkům
2 124
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Přebalovací taška Voyage je jedinečná prostorná taška pro maminky, do které si pohodlně sbalí všechny věci potřebné při procházce nebo výletě s děťátkem. Každá maminka ví, kolik věcí potřebuje, když se se svým novorozencem chce vydat někam ven. Taška Voyage je splněným snem každé maminky. Je vyrobena z lehkého voděodolného materiálu a ukrývá v sobě několik přihrádek a kapes. Součástí tašky je vnitřní taška, která zajistí ještě více úložného prostoru. Dá se používat jako samostatná taška. Díky několika přepážkám se dá obsah v tašce organizovat, je přehledný a maminka v ní rychle najde vše, co potřebuje. Výborným doplňkem tašky je přebalovací podložka a termoobal na láhev. Díky termoobalu má maminka vždy připraven teplý čaj nebo mléko, když  její miminko dostane během vycházky žízeň.

Přebalovací taška má opravdu multifunkční využití, dá se použít na 4 způsoby: taška na rameno, taška do ruky, batoh nebo taška na kočárek. Taška má řemínky na držení v ruce nebo na zavěšení na rameno a také 2 ramenní popruhy, které se dají přizpůsobit. Ramenní popruhy se dají šikovně skrýt a tak se batoh změní na stylovou tašku na rameno nebo do ruky. Další způsob využití tašky pro maminky je, že se dá velmi snadno připevnit k držadlům na kočárku. Těžkou tašku nemusíte nosit v rukou, jednoduše je zavěšena na kočárku. Taška toTs-smarTrike má jednoduchý trendový design a multifunkční využití, díky čemuž se hodí pro všechny moderní maminky a jejich děti. S řadou produktů Voyage se funkce spojuje s módou a doprovází děti od narození ve velkém stylu.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovější řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti ToTs. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich nejmenších. toTs poskytuje nejmodernější a chic kolekce vysoce kvalitních produktů, které dokonale vystihují jejich vkus. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily. Kombinuje se v nich vysoká kvalita a rozumné ceny, přičemž styl zůstává na vysoké úrovni. Taška pro maminky Voyage má rozměry 45*17*34 cm.

Vlastnosti

  • velká přebalovací taška 4v1
  • dostatečný vnitřní prostor s přihrádkami
  • odnímatelná vnitřní taška, velké vnitřní kapsy
  • velká vnější přihrádka
  • 2 přihrádky na láhve, termoobal na láhev
  • přebalovací podložka
  • háčky na připojení ke kočárku
  • připevnění na kočárek, taška na rameno, taška do ruky a batoh v jednom
  • nejmodernější design
  • kvalitní materiály
  • voděodolný povrch

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...