Kód: B56274 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
784
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Přívěsný vozík BIG Bobby Car Trailer je možné zkombinovat se všemi odrážedli značky BIG - New, Classic aj Scooter. Černý přívěsný vozík od 12 měsíců má velké rozměry 50*32*24 cm cm a nosnost až 25 kg. Díky robustní konstrukci a vysoké nosnosti, může dítě v oblém přívěsném vozíku odvézt mamince nákup z obchodu, převést písek, nebo vozit svého čtyřnohého přítele. Přívěsný vozík možno kolmo postavit, čímž se z něj vysype náklad. Vozík se k odrážedlu upevňuje pomocí jistícího čepu. Měkká kolečka zajišťují tichou a komfortní jízdu.

Černá barva dětského přívěsného vozíku je chráněna ÚV stabilizátory, aby ji slunce časem nezničilo. Použité, zdravotní neškodné materiály jsou recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují vysokou stabilitu přívěsného vozíku Bobby Car Trailer a jeho bezpečnost vůči dětem. Všechny hrany vozíku jsou oblé, čímž se minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...