Kód: EDU17754 Kategorie: Puzzle pro nejmenší
230
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Puzzle pro děti Baby 5 Disney Princess jsou pohádkové puzzle s motivem Princezny. Motiv těchto puzzle jsou postavičky oblíbených hrdinek z animovaných Disney pohádek, které zná každé malé děvčátko. Balení puzzle obsahuje 19 dílků. Puzzle pro nejmenší děti po sestavení tvoří pět obrázků. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Splňují bezpečnostní standardy, a tudíž jsou pro děti bezpečné. Tyto puzzle pro děti jsou polepené hezkými, veselými obrázky. Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů pro snadnější manipulaci.

Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Hrou s těmito puzzle pro nejmenší děti si dětičky trénují jemnou motoriku a rozvíjejí si hmatovou citlivost. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 24 měsíců. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...