Kód: EDU17083 Kategorie: Dětské puzzle od 100 - 300 dílků
209
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Puzzle pro děti i dospělé s motivem Omalovánky Kolibřík má sice pouze 300 dílků, ale dá zabrat i expertům ve skládání puzzle. Po poskládání dostane každý nadšenec puzzle obrázek s motivem antistresové omalovánky, Tyto originální puzzle nesmí chybět ve sbírce žádného sběratele a příznivce skládaček puzzle. Nevybarvené části se na puzzle střídají s těmi vybarvenými. Vybarvené části vytvářejí realistický efekt fixek či barviček. Motiv kolibříka v krásných pestrých barvách potěší všechny věkové kategorie od 11 let.

Po poskládání všech puzzle dostanete obrázek antistresové omalovánky, které zná celý svět. Jde o krásný obrázek pestrobarevného kolibříka s květinami, který připomíná zčásti vybarvený obrázek. Puzzle si po sestavení můžete zafixovat speciálním lepidlem Fix puzzle, zarámovat a pověsit například na stěnu vašeho příbytku, kde se bude obrázek nejvíce vyjímat. Balení puzzle obsahuje celkem 300 dílků, ze kterých si poskládáte nádherný obrázek. Puzzle pro děti i dospělé jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. S jednotlivými dílky puzzle se dobře manipuluje a snadno se skládají.

Puzzle Educa mohou být vhodným dárkem pro vaše blízké nebo se jimi můžete potěšit i sami. Puzzle s motivem omalovánek Doodle Art mohou být skvělým dárkem i pro sběratele puzzle a milovníky omalovánek. Skládání puzzle je výbornou formou aktivního trávení volného času, které můžete absolvovat i s celou rodinou. Puzzle výborně pomáhají zrelaxovat, protože při skládání se soustředíte jen na detaily vašeho motivu. Skládání zlepšuje paměť, tříbí představivost, rozvíjí fantazii a zvyšuje koncentraci. Puzzle španělské výroby Educa mají vysoce kvalitní provedení, které splní i potřeby náročného nadšence skládaček puzzle. Puzzle jsou vhodné pro věkovou kategorii od 11 let.

Velikost obrázku po sestavení je 48*34 cm. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce. S puzzle Educa se již více nemusíte bát ztracených dílků. Až do 16 kusů dílků vám na vyžádání přes formulář zašle výrobce Educa bezplatně pro každé puzzle s velikostí nad 16 dílků. Nemusíte se tak obávat, že vaše puzzle bude nekompletní. Je to jedinečná služba španělského výrobce Educa, který se specializuje na puzzle a vzdělávací hry pro děti a dospělé.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...