Kód: SM410101 Kategorie: Školní tabule pro děti
  Skladem
1 999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby tabule na kreslení pro děti je 125 cm vysoká magnetická oboustranná tabule pro děti. Dětská magnetická tabule je vyrobena z kvalitního odolného plastu, který je příjemný na dotek, produkt má navíc různé certifikáty odolnosti a kvality. Z jedné strany se dá na tabuli psát fixem a z druhé strany křídou. Obě strany se pak dají setřít hadříkem nebo houbičkou, což vám ušetří haldy papíru. Pod tabulí je polička na uložení pomůcek, tužek, kříd a fixů, která je praktická i proto, aby prach z kříd nepadal na podlahu. Tabule pro děti roste spolu s vaším dítětem. Polička na uložení tužek a pomůcek se dá uzavřít a tak dítě neztratí žádnou z nich, což je jednoduché a praktické na úklid.

Balení dětské tabule je dodáváno se setem magnetických písmenek, perem, které lze smazat, setem barevných kříd a houbou. Tabule pro děti je provedena v krásné modré barvě s červenými detaily a s pěkným ozdobným motivem, takže je vhodná zejména pro chlapce. Celkem obsahuje 59 doplňků, které zaručují dětem dlouhé hodiny zábavy a kreativního kreslení, psaní nebo her s magnetkami, s jejichž mohou vytvářet obrazce. Při hře si děti cvičí fantazii a kreslící schopnosti. Konstrukce tabule pro děti je kovová a dá se praktický poskládat na malý rozměr, čímž je prostě skladná. Díky protiskluzovým nožičkám je dětská tabule velmi stabilní a bezpečná.

Dětská tabule je vhodná již pro děti od 3 let. Tato dětská pomůcka na kreslení pomáhá rozvíjet umělecké vlohy, dětskou fantazii a šikovnost při kreslení. Díky množství doplňků je tato hračka skvělým pomocníkem pro děti v předškolním a raném školním věku. Rozměry produktu jsou 63*63*125 cm. Rozměry magnetické tabule jsou 45*48 cm a kreslící části 54*51 cm. Výška spodní části kreslící plochy od země je 75 cm. Smoby je francouzský výrobce dětských hraček a pomůcek pro děti s dlouholetou zkušeností, a proto je zárukou evropské kvality za skvělou cenu. Výrobky Smoby se vyznačují precizním zpracováním, vysokou kvalitou a splňují přísné evropské normy.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...