Kód: EDU18559 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
509
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra Máš a medvěd od španělské společnosti Educa představuje skvělý dárek pro všechny děti od 5 let. S touto kooperativní společenskou hrou se děti od 5 let pokoušejí co nejrychleji posbírat kaši, která Máše při vaření utekla z hrnce. Děti mají k dispozici hrací kostky, veselé figurky, pestrobarevnou herní desku a žetony představující „růžovou kaši“, kterou musí posbírat dříve, než se vrátí domů medvěd. Skvělá společenská hra je určena pro 2–4 hráče, přibližná doba hraní činí 15 minut. Hra je lokalizována ve francouzském jazyce, také pokyny.

Společenská hra zkrátí dlouhé zimní či letní večery, dá se snadno sbalit a vzít i na cesty. Společenské hry pomáhají rozvíjet paměť a logické myšlení, postřeh, trpělivost, ale také spolupráci či soutěživost mezi dětmi. V nabídce firmy Educa je spousta krásných naučných her a puzzle pro různé věkové kategorie, které rozhodně nesmí chybět ve vaší kolekci. Hračky Educa zaručí skvělou zábavu pro celou rodinu. Jelikož je tato společenská hra lokalizována v cizích jazycích, děti si s ní procvičí i znalost jiných jazyků.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...