Kód: B56468 Kategorie: Příslušenství k odrážedlům
282
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

BIG LED světla ke všem odrážedlům BIG Bobby Car poslouží malým řidičům, aby je na cestě bylo dobře vidět. Světla na baterie BIG jsou vhodné při slabší viditelnosti, aby dítě dobře vidělo na cestu. Světelný modul LED osvětlení na odrážedla má vysoký výkon při malé spotřebě. Při vývoji tohoto výrobku dbala společnost BIG na bezpečnost dětí. LED osvětlení BIG odpovídá Laser Safety Class 1 - první třída bezpečnosti, takže nepoškodí ani citlivý dětský zrak.

Světla mají dvě fáze osvětlení - přímé a se širokým záběrem. Světla se po určitém čase automaticky vypnou pro úsporu energie. Osvětlení na odrážedla BIG je provedeno v černé barvě chráněné ÚV stabilizátory, které ji konzervují před poškozením sluncem. Světla jsou odolné vůči stříkající vodě. S těmito přídavnými světly značky BIG, které můžete zkombinovat se všemi odrážedly BIG Bobby Car bude vaše dítě dobře viditelné i za soumraku, takže se nemusíte obávat o jeho bezpečnost, pokud zůstanete déle venku. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...