Kód: SM750154 Kategorie: Tříkolové koloběžky
  Skladem
999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hledáte vhodnou koloběžku pro malého fanouška pohádky Auta? Dětská koloběžka pro děti od 3 let má kvalitní kovovou konstrukci a 3 stabilní kolečka. Známý motiv blesku McQueena důvěrně zná každý malý milovník této pohádky. Tato jedinečná koloběžka je nejnovější model inspirovaný třetí částí úspěšné pohádky Auta 3. Dětská tříkolová koloběžka je lehká, díky čemuž je manipulace s ní nenáročná. Tato koloběžka je mnohem bezpečnější než klasické koloběžky, i díky 3 odolným a tichým gumovým kolečkům.

Váš malý rošťák se může směle pustit do závodů. Řídítka koloběžky jsou výškově nastavitelná a tak se koloběžka přizpůsobuje potřebám vašeho dítěte v každém věku. Jízda na dětské koloběžce výrazně ovlivňuje správný rozvoj a růst dítěte, díky čemuž si zpevňuje stavbu těla reflexy. Tříkolová koloběžka umožní všem klukům dopřát si radost z pohybu na čerstvém vzduchu a cítit vítr ve vlasech. Důležité je také nezapomínat na potřebné ochranné pomůcky při jízdě na koloběžce pro vaše dítě jako jsou chrániče na ruce, nohy a přilba.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...