Kód: BIG76547 Kategorie: Hry na zahradu
  Skladem
699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Vodní chobotnice Aqua Nauta od německého BIG je originální zahradní hračka, která zaujme chlapce i dívky již od 3 let. Usmívající se veselá chobotnička je vyhotovena v krásných odstínech modré a dětem připraví s vodotryskem osvěžující zážitek během horkých letních dnů. Po napojení stříkající chobotničky na běžnou zahradní hadici, vyletí její čepice do výšky 4 m, resp. do výšky v závislosti na tlaku vody. Už během stoupání se čepice chobotničky začne se točit, a tak poskytne všem dětem v okolí příjemný a chladivý relax. Chobotnička je vyrobena z kvalitních plastových materiálů, její realistická chapadla poskytují extra stabilitu proti převrácení a svůj nádherný vzhled si zachová i po letech používání díky UV filtru, který chrání barvu před vyblednutím.

Designová chobotnička zkrášlí a ozdobí každý dvůr a zahradu. Stane se každodenní společnicí dětí, které se s ní zabaví a zároveň osvěží, přičemž tento zážitek ocení také rodiče. Vodní hračka vydrží ve vaší rodině dlouhá léta, využití najde i při letních oslavách, posezeních, můžete si ji vzít na výlety, jednoduše kamkoliv, kde ji budete moci připojit na zahradní hadici. Stříkající vodní chobotnička má rozměry 45*45*45 cm, takže nezabírá mnoho místa, dá se jednoduše uskladnit.

BIG je německý výrobce, která má mezinárodně vedoucí postavení ve výrobě vysoce kvalitních plastových hraček pro děti. Jejím symbolem je buvol, jehož charakteristiky jsou: síla, robustnost a odolnost. Rodiče této značce důvěřují a chválí ji hlavně kvůli prokázané bezpečnosti, nejvyspělejší technice při výrobě a používání neškodných materiálů.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...