Kód: MJ2053171 Kategorie: Autíčka a vlaky
  Skladem
539
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kolekce autíček Porsche v dárkovém balení od francouzské značky Majorette je tím nejlepším dárkem pro všechny fanoušky této slavné automobilky. Licencovaná kovová autíčka s odpružením, otevíratelnými částmi a gumovými kolečky byla vyrobena podle skutečných modelů. Vyznačují se originálním designem a precizně vypracovanými detaily. V krásné sběratelské krabičce najdou děti 5 modelů, mezi nimiž je zelené Porsche 911 GT3 RS, Porsche 917, černé policejní Porsche Panamera, červené Porsche 911 GT3 RS a modré Porsche 934.

S nadčasovými autíčky Majorette si chlapci i dívky zahrají na závodníky a řidiče, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svoji sbírku autíček o ikonické sportovní automobily. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...