Kód: MJ2053112 Kategorie: Autíčka a vlaky
  Skladem
399
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autíčka s přívěsem Porsche Motorsport od francouzské značky Majorette potěší všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Těšit se mohou autíčka s kovovou karoserií, otevíratelnými částmi a odpruženými kolečky, která byla vytvořena na základě skutečných modelů aut. Délka autíčka s přívěsem je 18 cm, délka autíčka je 7,5 cm. Uvedená cena platí za 2 autíčka (1 autíčko s přívěsem a 1 závodní autíčko), při objednávce uveďte do poznámky, o jakou variantu modelů máte zájem.

Varianty modelů:

  1. Porsche Taycan Turbo S s přívěsem a autíčko Porsche 917
  2. Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid s přívěsem a autíčko Porsche 918 Spyder
  3. Porsche Panamera s přívěsem a autíčko Porsche 953 K3

S nadčasovými autíčky Majorette si chlapci i dívky zahrají na závodníky, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svoji sbírku autíček o sportovní modely aut značky Porsche. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky. Autíčka Majorette všestranně rozvíjejí každé dítě.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...