Kód: MJ2055006 Kategorie: Autíčka a vlaky
  Skladem
299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autíčka VW The Originals od francouzské značky Majorette představují skvělý dárek pro všechny děti a zejména kluky od 3 let. Oficiálně licencované modely automobilové značky Volkswagen přinášejí dětem realistické zážitky při každodenní hře s autíčky. Kovové modely autíček se vyznačují precizně vypracovanými detaily a otevíratelnými částmi, potěší malé i velké sběratele. Značka Majorette přináší dětem 2dílnou sadu autíček v různých variantách. Cena platí za 1 sadu se 2 autíčky, při objednávce uveďte do poznámky, o kterou variantu máte zájem.

Výběr sady:

  1. varianta: žluté autíčko Volkswagen Golf MK1 a Volkswagen T1 (s nálepkami a doplňky)
  2. varianta: růžové autíčko Volkswagen Beetle a Volkswagen T1 (s nálepkami a doplňky)
  3. varianta: autíčko Volkswagen T3 a Volkswagen T1 (s nálepkami a doplňky)

V případě nedostupnosti vybraných modelů lze poslat i podobnou variantu. Klasická autíčka Majorette si mohou děti přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svoji sbírku autíček o světoznámé značky aut. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a zářivé barvy nadchnou každé dítě, které si s nimi zahraje v interiéru i v exteriéru. Délka každého modelu je 7,5 cm.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...