Kód: MJ2053059 Kategorie: Autíčka a vlaky
  Skladem
109
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autíčko FC Bayern Premium od francouzské značky Majorette je vynikajícím dárkem pro všechny děti od 3 let, které jsou fanoušky fotbalu a rychlých aut. Licencovaná kovová autíčka s odpružením a samolepkami byla vytvořena podle skutečných modelů a vyznačují se originálním designem. Nabízíme až 6 různých druhů tohoto autíčka, ze kterých si můžete vybrat: Audi A1 Alaba 27, Audi A1 Coutinho 10, Audi A1 Gnabry 22, Audi S5 Coupé Müller 25, Audi R8 Coupé Martinez 8, Audi R8 Coupé Kimmich 32. Každý model má délku 7,5 cm. Cena platí za 1 kus autíčka, při objednávce uveďte do poznámky, o jaký model máte zájem.

S moderními autíčky Majorette si chlapci i dívky zahrají na závodníky a řidiče, mohou si je přidat k dalším stavebnicím a drahám, nebo si s nimi zahrají samostatně. Představují výbornou volbu i pro malé i velké sběratele, kteří by si rádi rozšířili svou sbírku automobilů o rychlá autíčka s licencí týmu FC Bayern. Při hře s autíčky si děti rozvíjejí také jemnou motoriku, fantazii a technickou představivost. Jejich realistický vzhled a originální barvy nadchnou každé dítě.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem špičková autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů. Autíčka Majorette všestranně rozvíjejí každé dítě.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...