Kód: MJ3713005 Kategorie: Nákladní auta
  Skladem
649
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hasičské autíčko Mack Granite Fire Truck od francouzské značky Majorette představuje originální dárek pro děti od 3 let. Licencovaný model požárního autíčka značky Mack s precizně vypracovanými detaily v červeném provedení zaujme zejména chlapce. Kovová kabina v kombinaci s gumovými kolečky a pohyblivým výsuvným žebříkem působí realisticky, dítě se s autíčkem zabaví na dlouhé hodiny. Záchranné auto dokáže vydávat zvuky a svítit, kluci získají krásné zážitky při hře na povolání hasičů a naučí se ovládat práci se záchranným žebříkem.

Celková délka autíčka je 22 cm. S autíčkem se zabaví děti na dlouhá léta, mohou si s ním hrát samostatně nebo si ho přidají ke stavebnicím a drahám Majorette. Představuje vynikající volbu i pro malé a velké sběratele, kteří se věnují sbírání automobilových značek. Děti si při hře s autíčkem rozvíjejí technickou představivost, fantazii a jemnou motoriku. Realistický vzhled autíček Majorette a jejich precizně vypracované detaily jsou zárukou vysoké kvality a špičkového evropského designu.

Francouzská značka Majorette již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní autíčka a stavebnice, které si oblíbili i sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...