Kód: SM180903 Kategorie: Autodráhy pro nejmenší
  Skladem
499
Hodnocení:
Nehodnoceno

Překvapte své děti elektronickým autíčkem, které je skvělým doplňkem k autodráze FleXtrem Discovery od francouzského Smoby. Závodní autíčko se vyznačuje originálním designem a přichází v balení s 3 vyměnitelnými karoseriemi v modrém, žlutém a zeleném provedení. Dokáže se pohybovat po dráze i hlavou dolů, při jízdě svítí předními a zadními světlomety, takže se s ním děti bez problémů zabaví i potmě. Funguje na 3 baterie typu AAA, které jsou součástí balení. Kvalitní autíčko je vyrobeno z jemných a zároveň odolných plastů, takže přinese dětem radost na dlouhá léta.

Manipulací s autíčky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí, také logické a prostorové myšlení. Doplňky k autodráhám FleXtrem rozšiřují herní možnosti, dítě může uplatnit veškerou svou kreativitu a fantazii při vymýšlení různých závodů a automobilových soutěží. Hra na povolání konstruktérů a závodníků pomáhá dětem přibližovat se světu dospělých, zažívají radost ze závodů a zároveň se učí spoléhat samy na sebe při výstavbě kvalitních drah pro svá autíčka. Při hře více dětí, kamarádů a sourozenců, si chlapci i dívky rozšiřují i slovní zásobu, zlepšují komunikační schopnosti a učí se spolupracovat na společném projektu.

Francouzský Smoby přináší dětem špičkové hračky s originálním designem již po dlouhá léta. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé dítě. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...