Kód: RC131098 Kategorie: Autosedačky
  Skladem
8 233
Hodnocení:
Nehodnoceno

Autosedačka Red Castle je originální a kvalitní doplněk, který ocení rodiče, kteří často cestují autem a chtějí dopřát svému miminku již od narození pohodlí a maximální bezpečnost. Tento vynikající doplněk využijí dětičky v autě až do hmotnosti 5 kg. Nastavitelné sedadlo nabízí 4 různé polohy, přizpůsobuje se potřebám dítěte, takže se během dlouhých jízd bude cítit pohodlně. 3bodový bezpečnostní pás s výškově nastavitelnými popruhy se spolehlivě postará o bezpečnost dítěte. Autosedačka je zpevněna na úrovni hlavy a beder, pro optimální ochranu v případě bočního nárazu a na její vnitřní straně se nacházejí boční polštářky. Instalace autosedačky je povolena i na předním sedadle (s deaktivovaným airbagem) nebo klasicky na zadním sedadle.

Základna ISOFIX

Pro snadnější montáž máte možnost využít i základnu ISOFIX. Je to standardizovaný systém pro uchycení dětské autosedačky. Kotevní body ISOFIX jsou integrovány v konstrukci vozidla, díky čemuž se snadno a rychle připojuje samotná základna ISOFIX, do které se vkládá autosedačka. Nabízí pro dítě nejvyšší možnou ochranu, díky pevnějšímu a bezpečnějšímu uchycení. Samozřejmě, autosedačka se dá připojit přímo na sedadle auta i bez tohoto systému s pomocí bezpečnostního pásu. Systém ISOFIX je podporován ve většině nových vozidel, doporučujeme zjistit, zda ho má ve výbavě i váš model automobilu.

Hmotnostní kategorie a poloha opěradla v autě:

  • poloha vleže, do 5 kg (pro použití v autě s bezpečnostním pásem nebo bez Isofix)
  • mírně nakloněné opěradlo, do 5 kg (pro použití v autě se systémem Isofix nebo bezpečnostním pásem)
  • středně nakloněné opěradlo, do 5 kg (pouze se systémem Isofix)
  • klasická, vzpřímená poloha, od 5 do 10 kg (pro použití v autě s bezpečnostním pásem, bez systému Isofix)

Kombinovatelná s kočárkem

Další výhodou autosedačky je její kompatibilita s kočárky řady CityLink® II, Evolutwin® od Red Castle (dodávána včetně konzol na uchycení). Stejně jako v autě, i na kočárku nabízí autosedačka možnost nastavení polohy, v případě, že dítě usne, tak snadno nastavíte sedačku na polohu vleže. Když se dítě probudí, sedačku nastavíte zpět do původní polohy. Multifunkční autosedačka tedy nabízí několik způsobů jejího využití a je dodávána spolu se sklápěcí stříškou, zástěnou a slunečníkem. Rukojeť na autosedačce je hliníková, dá se použít ve 3 polohách: automobilová doprava, přenášení miminka nebo do kočárku. Nosnost autosedačky, v kombinaci s kočárkem je 9 kg.

Délka autosedačky v poloze vleže je 75 cm, s nakloněným opěradlem v klasické poloze je délka 57 cm. Váha autosedačky je 4,6 kg (bez zástěny a stříšky). Pláštěnka k autosedačce a upevňovací systém Isofix jsou prodávány samostatně, nejsou součástí dodávky. Upozornění: délka bezpečnostního pásu v autě závisí na modelu auta. Doporučujeme si ověřit, zda je autosedačka vhodná pro vaše vozidlo. Autosedačka splňuje evropský bezpečnostní standard ECE R-44/04.

Výhody

  • multifunkční autosedačka
  • využitelná do auta, do kočárku, i jako nosítko
  • kvalitní a bezpečná
  • splňuje evropský bezpečnostní standard
  • polohovatelná
  • nízká váha – pouze 4,6 kg
  • elegantní design
  • součástí je slunečník, fusak a různé doplňky
  • vhodná už od narození

O Red Castle

Francouzská značka Red Castle přináší rodičům a dětem inovativní produkty, které jsou vyrobeny z eko-friendly materiálů a neobsahují žádné těžké kovy či škodlivá barviva. Designéři značky Red Castle si zakládají na moderním designu, ale ještě důležitější je pro ně prvotřídní kvalita a bezpečnost dětí, proto produkty Red Castle splňují nejvyšší kritéria kvality, které pravidelně kontrolují nezávislé laboratoře.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...