Kód: SM770400 Kategorie: Odrážedla od 18 měsíců
1 889
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Balanční odrážedlo Rookie Bike je špičkové sportovní odrážedlo od francouzského výrobce Smoby a potěší všechny chlapce a dívky již od 18 měsíců. Stylové odrážedlo je vybaveno pevnou ultralehkou kovovou konstrukcí, speciálně navrženou pro potřeby nejmenších dětí, které se teprve učí jezdit na odrážedle. Díky tomu představuje odrážedlo Rookie Bike tu nejlepší volbu pro nácvik rovnováhy a pohybových schopností dítěte. Balanční odrážedlo je vyhotoveno v krásné červené barvě a díky výškově nastavitelnému sedlu a řídítkům dokáže růst spolu s dětmi. Ergonomické sedadlo je na obou koncích vyvýšené a jeho protiskluzová plocha poskytuje dětem bezpečné a pohodlné sezení i při delší jízdě.

Široká řídítka jsou vybavena měkkými gripy s vyvýšenými bočními hranami, které poskytují rukám dítěte extra ochranu. Ty nejlepší jízdní zážitky poskytnou jezdcům tichá gumová kola, která jsou bezúdržbová, výtečně přiléhají na všechny typy povrchů, takže děti mohou jezdit na odrážedle v interiéru i exteriéru. Jsou vybaveny blatníky, aby byly šaty dítěte při jízdě chráněny před nadměrným zašpiněním. Rozměry odrážedla jsou 66*37*56 cm, jeho celková výška je 56 cm. Výška sedla od země je 30 cm. Odrážedlo váží pouhých 2,85 kg, takže se s ním snadno manipuluje a snadno se ovládá. Ultralehký kovový rám se vyznačuje vysokou odolností a pevností.

S balančním odrážedlem se děti učí udržovat rovnováhu, a přitom aktivně sportují. Odrážedlo roste s dítětem až do doby, kdy je připraveno na svoje první kolo. Při jízdě na odrážedle se dítě musí spoléhat na sebe, nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Dítě jízdou na balančním odrážedle zpevňuje svaly zad a kříže, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Získává rychlejší reflexy a odhad vzdáleností, rozpoznává překážky, které se vyskytují při jízdě. Při sportování dítěte by však rodiče měli dbát na co nejvyšší bezpečnost, a proto by mu měli pořídit i přilbu a chrániče.

Smoby je špičkový francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Vlastnosti

  • odrážedlo, při kterém se děti učí udržovat rovnováhu
  • zajistí snadnější přechod na první kolo
  • tichá gumová kolečka
  • ultralehká kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedadla a řídítek
  • odrážedlo roste spolu s dítětem
  • vhodné od 18 měsíců

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...