Kód: TO490103 Kategorie: Školní potřeby
  Skladem
349
Hodnocení:
Nehodnoceno

Nádherný batoh Kids Lunch Box Bunny od renomovaného výrobce smarTrike je moderní produkt, který je součástí elegantní a módní linie toT's, která v sobě skrývá praktické doplňky pro děti v nejvyšší kvalitě. Praktický batoh s motivem zajíčka s oušky je vyhotoven z neoprenu – kvalitní látky, která se vyznačuje vysokou pevností a voděodolností. Dětský batoh je díky tomu ultralehký a také má vynikající izolační vlastnosti. Chlapci a zejména holčičky od 3 let ocení nádherný barevný design a budou šťastné z nového batohu, do kterého si budou moci zabalit oběd nebo svačinu.

Přednosti batohu Kids Lunch Box 

  • batoh přes jedno rameno
  • prostorný úložný prostor s vnitřní kapsou
  • materiál z neoprenu pro snadné čištění a izolaci potravin
  • nastavitelný popruh
  • kvalitní zip z větší části obvodu pro snadnější přístup
  • moderní nadčasový design

Děti se při balení mohou spolehnout na dostatek úložného prostoru, přičemž uvnitř nechybí ani přihrádka na drobné předměty. Batoh si dítě dává na záda přes rameno, přičemž si ho může libovolně přizpůsobit. Povrch batohu se dá jednoduše čistit navlhčeným hadříkem. Důkladně propracovaný batoh potěší každé dítě svým propracovaným vzhledem a praktičností. Rozměry batohu jsou 19*8*23 cm. Malé děti ho využijí při nošení do školky, návštěvy či výlety s rodiči a kamarády.

SmarTrike je špičkový výrobce dětských tříkolek a koloběžek, které na světovém trhu nemají konkurenci. Nejnovějším řadou produktů jsou doplňky na péči pro miminka a nejmenší děti toT's. Je to inovativní kategorie, která je praktickým a zároveň stylovým řešením pro každodenní potřeby rodičů a jejich dětí. Doplňky jsou vyráběny z nejlepších a nejkvalitnějších materiálů se zaměřením na detaily.

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...