Kód: SM110428 Kategorie: Chodítka
  Skladem
1 299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Chodítko Trott Cotoons 2v1 je multifunkční hračka a pohybová pomůcka pro nejmenší děti od 12 měsíců, která jim pomůže při jejich prvních krůčcích. Díky originálnímu francouzskému designu a zvukovým a světelným efektům se rychle stane oblíbeným společníkem každého dítěte, přičemž mu pomáhá všestranně se rozvíjet. Díky širokému rozestoupení kol je chodítko pro děti stabilní. Didaktický kufřík s 8 funkcemi, který je součástí chodítka, se dá snadno vyjmout a samostatně používat. Rukojeť je v ideální výšce 47 cm, dítě se o něj může pohodlně opírat. Díky tlačítkům na kolečkách s funkcí brzdění je zaručena jeho bezpečnost.

Didaktický panel ve tvaru kufříku obsahuje množství her, které pomáhají s motorickým vývojem dítěte. Dítě mačká a otáčí různá barevná tlačítka, hraje si s očky ve vrchní části panelu a vhazuje kostky s potiskem do správných otvorů. Díky tomu se instinktivně naučí rozeznávat jednotlivé barvy a tvary, je to pro děti skvělá zábava na dlouhé hodiny. Zároveň poslouchá různé melodie a těší se ze světelných efektů. Herní panel se dá díky držadlu snadno přenášet, rodiče ho dětem vezmou na výlet a na návštěvy. Rozměry produktu jsou 50*43*47 cm, je vyhotoveno z pevných a zaoblených plastových materiálů, jemných na dotek.

Hračka s množstvím různých funkcí a barevností zaujme každé dítě na první pohled. Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...