Kód: SM211108 Kategorie: Autodráhy pro nejmenší
490
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Mini skákající autodráha Vroom Planet je od francouzského výrobce Smoby. Obsahuje mechanické pohyblivé části, jako například vystřelovací systém, který je uprostřed této autodráhy pro děti. Pomocí tohoto systému se autíčko otočí do jedné ze tří různých vystřelovacích ramp a po stisknutí tlačítka autíčko vyrazí velkou rychlostí vpřed. Pasují do ní všechna menší autíčka řady Vroom Planet, které nejsou zahrnuty v ceně.

Autodráha pro děti je vyrobena z kvalitních, zdravotně nezávadných materiálů a navíc je v pěkných pestrých barvách. Bezpečné oblé tvary a design byly speciálně navrženy pro nejmenší děti, tak i všechna dětská autíčka z řady Vroom Planet. Skákací rampa je ideální k doplnění již existující autodráhy pro děti, ale dá se s ní plnohodnotně zahrát i samostatně. Renomovaný francouzský výrobce Smoby má dlouholetou tradici a zkušenosti ve vyrábění různých kvalitních dětských hraček pro světový trh.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...