Kód: SM501086 Kategorie: Elektronické kuchyňky
  Skladem
2 699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby dětská kuchyňka Berchetkovovou konstrukci v kombinaci s plastem. Kuchyňka pro děti je vybavena zvukovými a světelnými efekty, a množstvím doplňků a spotřebičů. Je to moderní a stylová kuchyňka vhodná pro hru jednoho i více dětí. Kuchyňka Berchet je unikátem mezi kuchyňkami. Je vhodná pro děti od 3 let. Výška kuchyňky je 105 cm. Kuchyňka pro děti stojí na třech nožkách a má pevnou konstrukci. Je skvělým doplňkem dětského pokoje a je oblíbená u chlapců i dívek. K dětské kuchyňce je dodáváno množství užitečných doplňků, které hru s kuchyňkou dělají dokonalou. Horní část kuchyňky má kovovou konstrukci s množstvím úložného prostoru, kde se dají zavěsit doplňky a nářadí.

Dětská kuchyňka je dostupná z každé strany. Na jedné straně je dřez na mytí nádobí, z druhé strany je sporák na vaření a zbylé části pracovní desky slouží k přípravě jídla a prostírání. Trouba vydává zvuky jako při reálném pečení a také svítí. Ve spodní části je mnoho místa na uskladnění potravin a všech potřebných doplňků. Smoby dětská kuchyňka Berchet je provedena v krásné a svěží kombinaci modré a černé barvy s bílou pracovní deskou. Kuchyňka pro děti je elektronická a vydává různé zvuky. V sortimentu dětských kuchyněk je provedením, i díky kvalitním materiálům, produktem v nejvyšší kvalitou a proto patří k top produktům mezi dětskými kuchyňkami.

Značka Smoby je francouzský výrobce dětských hraček s dlouholetou tradicí a vysokou kvalitou materiálů evropských standardů. A děti hrou stráví množství nezapomenutelných chvil. Vašim ratolestem poslouží dlouhá léta. K doplňkům kuchyňky patří hrnky, příbory, kuchyňské náčiní, hrnce, pánev a repliky potravin. Společnou hrou si děti zdokonalují komunikační schopnosti a je to forma interakce při které se děti socializují a napodobují dospělé. Kuchyňka pro děti je oblíbená u malých dívek i chlapců. Každé dítě si najde svou oblíbenou činnost a díky množství doplňků je hra s dětskou kuchyňkou nekonečnou zábavou během dlouhých let. Rozměry kuchyňky jsou 105*78*57 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...