Kód: K960080 Kategorie: Kojenecké osušky
860
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kaloo dětská osuška s kapucí Blue Denim-Bath je krásná hebká osuška vhodná pro nejmenší děti od 0 měsíců. Má modrou barvu, je to ideální dárek pro miminka. S rozměry 78*115 cm je vhodná ke koupání nejmenších dětí, je měkoučká a hebká k dětské pokožce. Součástí balení je také žínka, která poslouží jednak jako praktická pomůcka při koupání děťátka, ale i na jeho zabavení, protože má pěkný tvar medvídka. I děti, které zpočátku neměli rady koupání se díky medvídkovi budou určitě těšit na koupání, když jim rodiče vedle toho zahrají s medvídkem loutkové divadlo. Souprava na koupání pro miminka se díky hebkosti a zajímavým detailem stane oblíbenou součástí koupání vašich ratolestí. Dětská osuška je zabalena v praktickém a krásném dárkovém balení, takže jí můžete bez starostí obdarovat své nejbližší.

Čas koupání je vždy moment plný radosti, který sdílíte se svým miminkem. Dětská pokožka je po narození velmi jemná a citlivá, osuška Kaloo děťátko po koupeli zahřeje a cítí se v ní pohodlně. V prvních týdnech života dítěte je zvýšena jeho hmatová citlivost, dítě reaguje na každý dotek, na každý nový povrch a na vzbuzení a rozvoj této citlivosti je vhodná i dětská osuška Kaloo. Není třeba se bát ani případného dětského ochutnávání a kousání, kterými děti často zkoumají předměty. Každý výrobek Kaloo je přísně testován a splňuje i ty nejvyšší standardy a je tak připraven na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Unikátní styl a detaily Kaloo Denim upoutají všechna miminka, protože tato trendová a stylová kolekce posouvá klasický design na další level.

Kaloo je francouzská společnost, která se již více než 16 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček a doplňků na spaní a koupání s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky a doplňky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček a doplňků je důkladně kontrolován, všechny musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětská osuška se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, aby se zachovala kvalita osušky je třeba vyhnout se namáčení a ručnímu praní, používání bělidel a změkčovačů.

Vlastnosti

  • jemná měkká sada na koupání
  • rozměry osušky jsou 78*115cm
  • modré barevné provedení
  • žínka v podobě medvídka zabaví děti během koupání
  • dárkové balení
  • praní při 30°, aby se zachoval barva a kvalita osušky
  • splňuje nejpřísnější bezpečnostní kritéria
  • originální francouzský design

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...