Kód: SM160122 Kategorie: Panenky
  Skladem
699
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby hudební panenka MiniKiss je skvělou uspávací hračkou pro vaše dítě do postýlky. Díky měkkému povrchu a jemnému materiálu je vhodná již od 12 měsíců. výšku 27 cm a vydává zvuky příjemné uklidňující melodie po zatáhnutí zajíčka na provázku. Jak se roluje zpět, hraje pěknou melodii. Dětská panenka MiniKiss do postýlky od francouzského výrobce hraček Smoby má krásnou roztomilou tvářičku. Panenka pro děti MiniKiss je oblečena v rozkošných žlutých dupačkách s čepičkou s dvěma růžky. Je to mechanická panenka.

Panenka je vhodná již pro nejmenší děti od 12 měsíců právě díky jejímu příjemnému vzhledu a měkkému provedení. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Produkty Smoby mají vysokou kvalitu, a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Panenka MiniKiss je vyrobena z na dotek jemného gumového materiálu. realistický vzhled a krásný uhrančivý pohled velkých modrých očí. Panenka má měkké tělíčko, které děti rády objímají. Určitě si získá srdce každé malé princezny. Hra s panenkou patří mezi nejoblíbenější dětské hry.

Hra dítěte s panenkou rozvíjí kognitivní, motorické schopnosti a samostatnost. Děti rády předstírají, že jejich panenka je opravdová. Krmí ji, koupou, uspávají. Na vlastní panence se učí, jak ji oblékat a svlékat, což pak praktikují i ​​samy na sobě. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Je to i úžasný způsob, jak připravit dítě na příchod sourozence. Prostřednictvím držení, krmení a hry s dětskou panenkou děti napodobují dospělé a učí se, jak dávat lásku ostatním. Usínání s jedinečnou panenkou a kamarádkou MiniKiss bude pro dítě jednodušší.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...