Kód: SM211042 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
649
Hodnocení:
Nehodnoceno

Krásná dětská hasičská stanice s výtahem, dvěma autíčky, letadélkem a vrtulníkem Vroom Planet je od francouzského výrobce Smoby. Patrová hasičská stanice má různé mechanické pohyblivé součásti – otevírací rampu a funkční výtah ve věži, pomocí kterého se autíčko dopraví výše nebo níže podle potřeby. Dětská požární stanice se dá napojit na většinu produktů řady Vroom Planet – autodráhy či garáže. Požárnická stanice pro děti obsahuje dvě krásná dětská autíčka, letadélko a vrtulník Vroom Planet s veselým designem usměvavých tvářiček, určeným pro nejmenší. Autíčku, letadlu i helikoptéře se lehce otáčejí kolečka a dobře se drží v dětské ruče.

Dětská patrová hasičská stanice a autíčko s helikoptérou a letadlem mají bezpečné moderní oblé tvary bez hran, takže jednak se příjemně drží a jednak se děti s hračkou nezraní ani nepoškrábou nábytek. Hračka je krásně barevná – dominuje krásná červená a jinak jsou to všechno pestré a moderní barvy. Design je speciálně určen dětem od 12 měsíců. Rozměry jsou 21*30*42 cm. Hra s dětskou požární stanicí je zábavný způsob, jak strávit volný čas a zapojit do hry fantazii. Určeno spíše jako hračka pro chlapce než pro dívky. Renomovaný francouzský výrobce Smoby má dlouholetou tradici a zkušenosti ve výrobě dětských hraček pro celý svět nejen v kategorii dětské požární stanice s autíčky.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...