Kód: B56836 Kategorie: Nákladní auta
499
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

BIG Power velké nákladní auto je krásná a kvalitní hračka pro děti. Dětské nákladní autogumová kola, díky kterým dítě při hře nepoškrábe podlahu. Pracovní stroj pro děti v krásném žlutém provedení je vyroben z kvalitního plastu v Německu. Velké a robustní auto má vyklápěcí korbu, takže dítě něj může naložit písek či kamínky, přepravit náklad a na místě určení jednoduše vyklopit. Nákladní auto je skvělou hračkou pro děti od dvou let, neobsahuje malé části a je určeno pro hru uvnitř i venku. Toto nákladní auto s pohyblivými částmi rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení.

Dítě se dokáže hrou s nákladním autem zabavit na dlouhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Dětský náklaďák je dlouhý až 33 cm a korba má kapacitu 1 jeden litr, takže auto odveze spoustu stavebního materiálu pro malé projekty.. Německý výrobce BIG myslel i na praktickou stránku hračky a v případě znečištění ji můžete velmi jednoduše umýt pod tekoucí vodou, aby se dítě mohlo dále hrát s čistou hračkou. Nákladní auto BIG je chráněno ÚV stabilizátory, takže hračka lety neztratí na kráse barev ani když se bude používat venku v pískovišti. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Velké nákladní auto BIG je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland a vyrobeny v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky detí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...