Kód: SM24422 Kategorie: Hry na lékaře
  Skladem
1 049
Hodnocení:
Nehodnoceno

Smoby lékařský vozík s infuzí je skvělá hračka pro malého lékaře nebo zdravotní sestru. Celý vozík stojí na čtyřech černých, plastových kolech, takže je stabilní a snadno se přesouvá. Vyroben je z kvalitních a odolných plastů. Pro zvýšenou bezpečnost jsou všechny hrany zaoblené, takže si dítě nemůže ublížit. Převeden je v zdravotnických barvách červené, bílé a modré barevné kombinaci. Na vrchu vozíku je umístěna láhev s infuzí a malý monitor, takže vozík vypadá velmi realisticky. Dětský vozík je navíc zdobený pěknými nálepkami s nápisem Medical. Lékařský vozík s infuzí Smoby splňuje nejpřísnější evropské standardy.

Vysoký je 60 cm, široký 36 cm a dlouhý 40 cm. Obsahuje 7 doplňků. Je třípodlažní, s velkým úložným prostorem pro bohatou výbavu, která obsahuje injekci, teploměr, vzor na test očí, kladívko, obvazy, EKG. Dítě si na vozík může odkládat i jiné hračky a přenášet je z místa na místo. Vozík s lékařskou výbavou pro děti je vhodný pro děti ve věku od 3 let. Je to hračka, se kterou se vaše dítě může bavit dlouhé hodiny a přitom se i naučit mnohým věcem z oblasti medicíny. Napodobování dospělých při hře rozvíjí u dětí fantazii a zvyšuje jejich celkový rozhled.

Společnost Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který se již léta pyšní výrobou kvalitních a originálních plastových hraček. Plast na hračkách Smoby je jemný k dětským ručkám, je to plast sametový na dotek. Hračky mají zaoblené hrany, aby byly děti při hrách chráněny. Hračky Smoby splňují i ​​ty nejpřísnější evropské standardy. Smoby vyvíjí a vyrábí hračky pro děti s důrazem na zdraví a bezpečnost dětí během hry. Hlavní myšlenkou tohoto francouzského výrobce je, aby hračka rozvíjela motorické dovednosti dítěte, sociální inteligenci a pomáhala dětem vzdělávat se formou hry. Pokud hledáte kvalitní a moderní hračku, vyberte si z nabídky Smoby.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...