Kód: B56801 Kategorie: Nočníky
425
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Odteď nebude učení na nočník trápením. Abyste své dítě snadněji učili na nočník, připravila značka BIG skvělý nočník ve tvaru autíčka s otočným volantem a zvukovým klaksonem. Nočník BIG v podobě červeného autíčka má ergonomicky tvarované sedátko a vysokou opěrku zad, aby děťátko stabilizované sedělo, i když pobude a nočníku delší dobu. Rozptýlení mu poskytne bílý volant, který se dá otáčet do stran a po vykonání potřeby vás dítě může jednoduše zavolat zatroubením na klaksonu. Nočník je dekorovaný nálepkami, aby připomínal skutečné závodní autíčko.

Díky hluboké míse se z nočníku nic nedostane a rodiče mají ulehčenou práci při čištění. Mísa nočníku se dá vybrat se samotného stojanu, takže manipulace s nočníkem BIG je mnohem jednodušší, než kdybyste měli balancovat s velkým nemotorným nočníkem. Nakolik si značka BIG dává záležet na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou zdravotně nezávadné a recyklovatelné, takže nezatěžují životní prostředí. Aplikované výrobní technologie garantují bezpečnost výrobku vůči dětem. Dětský nočník BIG všechny hrany oblé, čímž se minimalizuje riziko zranění. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nočník ve tvaru autíčka s otočným volantem a zvukovým klaksonem je testován německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost - přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí - to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...