Kód: ECO15324 Kategorie: Zemědělské stroje
135
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dětský traktor z umělé hmoty s odpojitelnou vlečkou od francouzského výrobce Écoiffier je určen pro všechny malé farmáře, kteří by rádi rozšířili svůj vozový park. Traktor je vyroben z kvalitní umělé hmoty, má pohyblivé části a je vhodný i do písku. Dětský traktor pro děti od 18 měsíců má rozměry 25*10*10 cm. Vyberte si traktor v červené nebo zelené barvě a svůj výběr napište do objednávky. Cena je za 1 dětský traktor na hraní.

Hra s dětskými autíčky představuje neodmyslitelnou součást trávení volného času zejména u malých chlapců, ale nezřídka si s nimi zahrají i holčičky. Představovat si, že řídí velký traktor nebo že řídí provoz, je pro děti velmi zábavné a s autíčky dokáží prosedět dlouhé hodiny. Francouzská firma Écoiffier je společnost s dlouhou historií, která se věnuje výrobě hraček pro evropský trh. Je známá svým důrazem na design, ekologickou produkci s ohledem na životní prostředí a kvalitou svých hraček. Výrobky v kategorii dětská plastová autíčka nejsou tím jediným, co tato úspěšná firma vyrábí.

 

Écoiffier

Nakúpte u nás krásne hračky Écoiffier za výhodnú cenu. V našom eshope nájdete detské kuchynky, stavebnice pre deti aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...