Kód: EH73422 Kategorie: Dřevěné didaktické hračky
  Skladem
539
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dřevěná skládačka Stacking Puzzle Figures od německého výrobce Eichhorn je skvělá didaktická hračka pro všechny děti od 12 měsíců. Nádherná barevná skládačka je vyrobena z prvotřídního bukového dřeva, vytvoří v dětském pokojíčku útulnou a kreativní atmosféru. Chlapci i dívky se zabaví při skládání 3 figurek, přičemž mají k dispozici 20 barevných tvarů, které postupně ukládají na dřevěnou základnu. Nadčasová hra pomůže dětem rozvíjet jemnou motoriku, prostorové vidění a logické myšlení.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, formují jejich osobnost, dovednosti i schopnosti. Stohovatelná hračka je vyhotovena v pestrých a jasných barvách, které jsou doporučeny u nejmenších dětí, pomáhají jim s rozlišením barev. Při ukládání kroužků a usměvavých kostek se vzory se mohou naplno realizovat a vytvářet si figurky podle svých vlastních představ. Díky tomu nabírají zdravé sebevědomí, učí se rozeznávat jednotlivé barvy a získávají estetické cítění. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, splňuje i přísná kritéria kvality, je bezpečná pro hru nejmenších dětí.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • 3 stohovatelné figurky
  • 21dílná dřevěná sada
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodné od 12 měsíců
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...