Kód: EH39096 Kategorie: Dřevěné hračky pro děti
  Skladem
1 459
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dřevěná stavebnice 4v1 Constructor Crawler od německého výrobce Eichhorn je moderní hračka, se kterou se zabaví všechny šikovné děti již od 6 let. S bohatou 170dílnou soupravou si dokáží sestavit 4 perfektní modely – jeřáb, pásový jeřáb, vagón a sněžná čtyřkolka. Hlavní dílky stavebnice s precizně zpracovanými detaily jsou vyrobeny z bukového dřeva, které je příjemné na dotek, usnadňují dětem manipulaci. Malí inženýři a konstruktéři s touto stavebnicí přezkouší své schopnosti a dovednosti, rovněž si rozvíjejí i logické myšlení a prostorové vidění. Při skládání originálních stavebnic objevují stále nové herní možnosti, zabaví se s nimi na dlouhá léta.

Stavebnice mají velký význam pro každé dítě, zvyšují aktivitu jeho mozku, formují jeho osobnost, dovednosti i schopnosti. Stavebnice ze dřeva Eichhorn se vyznačuje nadčasovým designem a nejvyšší německou kvalitou, díky níž vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Podněcuje v dětech kreativní a abstraktní myšlení, zjišťují, jak realizovat nové nápady a řešit problémy, učí se dívat na svět jiným pohledem. Po každé dokončené stavebnici nabírají zdravé sebevědomí, spoléhají se na své vlastní síly a schopnosti. Veselé a syté barvy v kombinaci s přírodním vzhledem ozdobí každý dětský pokojíček a vytvoří útulnou a tvůrčí atmosféru.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • 170dílná dřevěná stavebnice
  • 4 různé modely (jeřáb, pásový jeřáb, vagón, sněžná čtyřkolka)
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodná od 6 let
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...