Kód: EH27005 Kategorie: Dřevěné didaktické hračky
  Skladem
589
Hodnocení:
Nehodnoceno

Dřevěná zatloukačka Hammering Bench od německého výrobce Eichhorn je nadčasová didaktická hračka pro chlapce a dívky již od 12 měsíců. Nádherná zatloukačka je vyrobena z prvotřídního bukového dřeva, díky čemuž vytvoří v dětském pokojíčku veselou a příjemnou atmosféru. Chlapci i dívky se zabaví při zatloukání 8 barevných válců, díky čemuž si procvičí jemnou motoriku, prostorové vidění a také se naučí rychleji rozeznávat barvy. Součástí balení je i dřevěné kladívko, které je přizpůsobeno pro malé dětské ručky.

Hračky pro nejmenší jsou důležité pro vývin každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, zlepšují kognitivní schopnosti a dovednosti. Zatloukací hračka je vyhotovena v kombinaci přírodní a syté červené barvy, které pomohou dětem lépe rozlišovat barvy. Při zatloukání válců se naučí rychle odhadovat správný sklon a sílu úderu. Takovým způsobem získávají zdravé sebevědomí, učí se na sebe spolehnout a rychleji řeší jakékoliv úlohy. Při výrobě a zpracování dřeva byly dodržovány nejvyšší standardy kvality, hračka splňuje i přísná kritéria kvality, je bezpečná pro hru nejmenších dětí. Rozměry produktu jsou 9*13*24 cm.

Již více než 60 let přináší německý výrobce Eichhorn chlapcům a dívkám ty nejkvalitnější dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů, k výrobě hračky použito výhradně 100% dřevo FSC® získané udržitelným lesnictvím v Bavorském lese. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • dřevěná zatloukací hračka nejvyšší kvality
  • 8 barevných zatloukacích válečků
  • špičková německá kvalita od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodné od 12 měsíců
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...