Kód: BE911721 Kategorie: Sterilizátory a ohřívače
  Skladem
1 999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Sterilizátor kojeneckých láhví Stéril'express 2v1 z dílny francouzské značky Beaba je elektrický parní sterilizátor, který důkladně a rychle sterilizuje všechny kojenecké láhve, ale také dudlíky. Sterilizátor Beaba vyčistí láhve mnohem efektivněji než myčka nádobí nebo vy a zvládne to během několika minut. Elektrický sterilizátor Beaba má dvě samostatné nádoby – velkou na 9 láhví s úzkým hrdlem a 6 se širokým hrdlem a malou na víčka láhví a dudlíky. Nádoby lze uložit na sebe, nebo můžete sterilizovat každou zvlášť.

Sterilizace v tomto sterilizátoru Beaba je opravdu efektivní a ničí 99,9 % bakterií jako salmonela, enterobakterie či listerie. Sterilizátor Beaba se na konci každého čisticího cyklu sám vypne. Součástí balení sterilizátoru je také odměrka na vodu a kleště, díky kterým bez popálení uchopíte horké sterilizované láhve. Sterilizátor se ovládá pouze jedním tlačítkem a používá se velmi jednoduše.

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • elektrický sterilizátor láhví
  • dvě samostatné nádoby
  • ničí 99,9 % bakterií
  • jednoduché ovládání
  • splňuje kritéria kvality
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...