Kód: SM311505 Kategorie: Elektronické kuchyňky
  Skladem
2 159
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hledáte jedinečnou dětskou kuchyňku s množstvím funkcí a doplňků? Dětská kuchyňka Cook'tronic Bubble Smoby se zabudovaným elektronickým modulem je vhodná pro všechny děti již od 3 let. Elektronická kuchyňka má zářivé provedení v tyrkysovo-bílé barvě s bohatou sadou 21 doplňků, zvukovými a světelnými funkcemi. K doplňkům patří magickým hrnec s bubláním, pánev, nádobí, příbory, naběračka, falešné repliky potravin (těstoviny, kuře), sklenice a menší hrnec s vařečkou na míchání. Nadčasový design a velkorysý prostor přidávají na kráse této jedinečné kuchyňce, která je vhodná jako dárek pro každou kuchařku či kuchaře. Tato kuchyňka si získá srdce každého dítěte i díky krásným dekoracím a potiskem na stojanu nad pracovní deskou, které působí realisticky.

Vaření pro všechny

Dětská kuchyňka od výrobce Smoby je bohatá na funkce a doplňky, které budou bavit děti na dlouhou dobu. Uprostřed kuchyňské pracovní desky je elektronický sporák, na kterém se dítě naučí vařit různé speciality. Po položení na varnou desku a stisknutí tlačítka přichází do hry magický bublající hrnec, který po napuštění vodou a položení na sporák začne opravdu bublat a napodobovat vařící vodu díky zabudovanému elektronickému modulu. V kuchyňce je zabudovaná i pečicí trouba s osvětlením. V praktickém dřezu si může malý kuchař po sobě umýt talíře po jídle. Při hře s kuchyňkou se dítě naučí zacházet s přiloženým příborem, pánví, talířky, šálky, příborem a rozličnými rekvizitami jídla. Vaše dítě ocení i dostatečný odkládací prostor, kam si odloží jednotlivé příbory.

Rozvoj dítěte

Kuchyňka splní všechna dětská očekávání. Francouzští designéři navrhli kuchyňku pro děti, která rozvíjí u vašeho dítěte jemnou motoriku, komunikační a rozumové schopnosti. Dítě se učí trpělivosti, koncentraci a respektu při hře s více dětmi s touto dětskou kuchyňkou. Kuchyňka je doplněna i pěknými obrázky s motivy jako ze skutečné kuchyňky.

Jednoduchá a praktická

Celková výška dětské kuchyňky je 86 cm a výška pracovní plochy je 49 cm. Na spuštění elektronického modulu jsou nutné baterie 4 x AA/LR6, které nejsou součástí balení. Dětská kuchyňka má stabilní konstrukci a celkové rozměry dětské kuchyňky jsou 56*27*86 cm.

Dětská kuchyňka, pocházející z designérské dílny francouzského výrobce Smoby, je jedinečnou dětskou hračkou nejvyšší úrovně, která se vyznačuje kvalitou a atraktivním designem. Smoby si potrpí na atraktivní design, reálné provedení všech linií a doplňků. Všechny hrany na kuchyňkách Smoby jsou zaoblené a jemné, s ohledem na bezpečnost dítěte, což ocení i rodiče. Materiál kuchyňky je pevný a zároveň příjemný, sametový na dotek. Výběr dětských hraček od výrobce Smoby je výborná volba.

Vlastnosti

  • sada 21 doplňků
  • zabudovaný elektronický modul
  • vhodná pro děti od 3 let
  • atraktivní francouzský design
  • tyrkysovo-šedá barva
  • magický hrnec s bubláním
  • realistické zvuky a světlo

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...