Kód: MJ2050037 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
1 159
Hodnocení:
Nehodnoceno

Stavebnice farma Creatix Farm Station od francouzského výrobce Majorette představuje skvělý dárek pro všechny kluky a dívky již od 5 let. Zahrají si hry na farmáře, přičemž budou mít k dispozici opravárenskou dílnu Workshop pro zemědělské stroje, Bio obchod na prodej zemědělských surovin, podkrovní sklad a velkou stodolu pro 4 zvířátka, mezi nimiž jsou 2 kravičky, koník a pejsek. Součástí farmy je také velká plocha s motivem zemědělského dvora, na kterém se mohou pást zvířátka. Stodola má otevíratelnou střechu a dveře, umožňuje dětem snadný přístup při hře se zvířátky. Precizně vypracované detaily na stavebnici zaručí, že si s ní vaši nejmenší zahrají na dlouhá léta.

Při péči o farmu se děti spolehnou i na farmářský stroj – k dispozici budou mít červený traktor Massey Fergusson 8700 o délce 7,5 cm, součástí sady jsou i 2 balíky sena. Stavebnice farmy okouzlí malé farmáře pestrými a bohatými barvami, doplňky s pečlivě propracovanými detaily jim umožní naplno se ponořit do světa fantazie. Při hře na zemědělce se přibližují světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a učí se, jak vypadá práce na farmě. Také získávají pozitivní vztah k přírodě a zvířatům. S farmou si zahraje najednou i několik dětí, kamarádů a sourozenců, přičemž si zlepšují komunikační schopnosti, logické myšlení a jemnou motoriku.

Rozměry stavebnice jsou 68*58*20 cm. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují pravým francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů. 

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...