Kód: MJ2050039 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
1 299
Hodnocení:
Nehodnoceno

Garáž nákladní loď Creatix Logistic Freight Ship od francouzské značky Majorette představuje originální dárek pro všechny děti od 5 let. Model nákladní lodi Maersk na kolečkách zaujme chlapce přepravním prostorem pro kontejnery a auta, 2 záchrannými loďkami, 2 sklápěcími rampami pro vjezd, lankem s háčkem a přistávací plochou. Děti se při hře na přepravce zabaví i s přístavním jeřábem s pohyblivou plošinou, na které přenesou jakýkoli náklad. Pro ještě realističtější zážitek využijí malí přepravci kovový model kamionu MAN TGX s kontejnerem, který má v zadní části otevíratelná dvířka.

Tato skvělá hračka umožní dětem plně využít svou kreativitu a fantazii při hře na přístavní dispečery a přepravce, řídí chod přístaviště, nakládání a vykládání zboží. Přibližují se tak světu dospělých, rozvíjejí si logické myšlení, při hře s kamarády se učí spolupracovat a koordinovat své úkoly. Děti potěší také originální nálepky, kterými si ozdobí jednotlivé dílky. Precizně vypracované detaily na hračce spolu s nádhernými barvami zaručí, že se s ní zabaví na dlouhé hodiny. Délka lodi je 34 cm, délka přístavního jeřábu s cestou 45 cm a délka kamionu 13 cm.

Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...