Kód: MJ2050036 Kategorie: Garáže a sety aut
  Skladem
1 159
Hodnocení:
Nehodnoceno

Garáž policejní stanice Creatix Police Station od francouzského výrobce Majorette představuje vynikající dárek pro všechny děti od 5 let, které si rády hrají na povolání policistů. Modrá stavebnice policejní stanice disponuje 3 patry s řídící věží, manuálním výtahem, heliportem, spouštěcími rampami pro rychlý výjezd, garáží s otevíratelnými dveřmi a parkovacím místem. Moderní stavebnice s nápisem Police Station je vybavena také značkami a dopravními označeními, díky čemuž působí ještě realističtěji a děti každý den objevují nové herní možnosti.

Součástí stanice je policejní autíčko Porsche Panamera s kovovou karoserií a otevíratelnými dveřmi. Délka autíčka je 7,5 cm. Děti si při stavbě policejní stanice naplno vyzkouší své konstruktérské schopnosti, zahrají si i na policejní velitele, čímž se přibližují světu dospělých. Budou mít na starosti každodenní chod policejní stanice, přičemž získávají řadu poznatků, organizují hlídku a chytají zločince. Každý den objevují nové herní možnosti a získávají zdravé sebevědomí. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, logické myšlení a při hře s kamarády a sourozenci si rozvíjejí také komunikační a vyjadřovací schopnosti.

Celkové rozměry policejní stanice jsou 72*39*33 cm. Francouzský výrobce Majorette se již dlouhá léta specializuje na výrobu prvotřídních autíček a stavebnic, které si oblíbily děti a sběratelé na celém světě. Je partnerem velkých automobilových značek, takže dětem přináší licencované produkty vozů nejvyšší kvality. Hračky Majorette se vyznačují originálním francouzským designem, vysokou odolností a vydrží ve vaší rodině dlouhá léta. Široký sortiment produktů je zaměřen nejen na funkční hračky, ale také na sběratelské kousky, mezi kterými si vybere každý nadšenec do automobilů.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...