Kód: BIG55815 Kategorie: Dětská odrážedla
  Skladem
1 649
Hodnocení:
Nehodnoceno

Hasičské auto se sedadlem Maxi Firetruck Power Worker je originální vozidlo, se kterým se zabaví všechny děti od 2 let při hře na hasiče. Hasičské auto má černá gumová kola, díky kterým dítě při hře nepoškrábe podlahu a disponuje i skutečným vodním dělem, které se dá otáčet a výškově nastavovat. Působí opravdu realisticky, je vyhotoveno v červeno-šedé kombinaci z kvalitních a odolných plastových materiálů. Autíčko je robustní, dítě se může směle posadit na pohodlné sedadlo a pustit se do záchranné akce. Na autíčku se dá jezdit v interiéru i exteriéru.

Funkce vodního děla zabaví děti na dlouhé hodiny a budou si při hře připadat jako skuteční hasiči a záchranáři. Do nádrže na vodu se vejde až 0,75 l vody a vaše dítě může začít hasit pouhým stisknutím tlačítka. Moderní záchranářské vozidlo se velmi snadno čistí, v případě znečištění ho můžete jednoduše umýt pod tekoucí vodou. Rozměry hasičského auta jsou 46*33*33 cm. Má oblé hrany a povrch je příjemný na dotek, takže si s ním dítě do sytosti a bezpečně pohraje. Díky UV stabilizátorům si i po letech zachová svůj krásný vzhled, barvy jsou chráněny před přímým slunečním zářením.

Toto pracovní vozidlo s vodním dělem rozvíjí dětskou představivost a fantazii. Chlapci i dívky milují hry na povolání, přibližují se světu dospělých. Při manipulaci s pracovními autíčky si zlepšují své motorické dovednosti a logické myšlení. Hry na povolání vyvolávají u dětí pocit zodpovědnosti a učí se spolupracovat se svými vrstevníky. Hasičské auto BIG se podílí na všestranném vývoji dítěte.

Hasičské auto je testováno německým kontrolním orgánem TÜV Rheinland v souladu s přísnými bezpečnostními normami GS. Německá značka BIG přináší dětem špičkové hračky, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní, ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...