Kód: BIG56743 Kategorie: Houpačky
  Skladem
1 499
Hodnocení:
Nehodnoceno

Překvapte své děti kvalitní houpačkou Snake Swing od německého výrobce BIG. Nadčasová houpačka je jako stvořená pro chlapce i dívky od 5 do 10 let. Je vyhotovena z odolného plastového sedadla, které nabízí 2 místa k sezení a pevného lana, jehož délka se dá jednoduše nastavit od 90 do 165 cm. Maximální nosnost houpačky je až 100 kg, vysoká kvalita zaručuje bezpečné houpání. Ergonomické sedadlo má rozměry 90*22*7 cm a vzhledem připomíná zeleného hada, přičemž se děti budou těšit z jeho červeného jazyka, který rodiče připevní na sedadlo.

Dětská houpačka Snake Swing je univerzální a díky promyšlenému systému ji snadno přizpůsobíte potřebám dítěte. Je vhodná do interiéru i exteriéru. Během letních, horkých dní ji můžete připevnit na zahradě na strom, prolézačku, a během chladnějších dní ji sourozenci nebo kamarádi využijí v bytě i domě. Houpačka BIG je vybavena UV filtrem, takže barva na sedadle nevybledne ani po dlouhém čase na slunci a zachová si krásnou a zářivou barvu.

Plastový materiál je pevný, odolný a příjemný na dotek. Houpání se na dětské houpačce je vzrušující pro každé dítě a houpání je oblíbená činnost od útlého dětství. Chlapci i dívky si při houpání procvičují celé tělo, učí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Houpačka BIG je využitelná celoročně, ať už v interiéru nebo exteriéru. Nabízí možnost upevnění na různé povrchy, je skladná, snadno ji s sebou vezmete i na výlet a dovolenou.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...