Kód: ET48011000 Kategorie: Houpačky
  Skladem
3 509
Hodnocení:
Nehodnoceno

Oboustranná houpačka Spinner 360 od holandské značky Exit Toys je špičková houpačka, kterou si oblíbí všechny děti již od 3 let. Houpačku dokážou využít najednou dvě děti, které si sednou na protilehlá ergonomická sedadla vybavená kvalitními kovovými držadly. Zelenou houpačku tvoří pevná kovová konstrukce z nerezavějící oceli v kombinaci s pevnými a odolnými plasty. Oboustranná houpačka Spinner se dokáže otáčet na místě o 360°, takže se děti mohou při houpání odrážet od země nohama a zároveň se točit. Každé sedátko má nosnost 50 kg a přímo pod nimi se nacházejí pružiny, se kterými zažijí děti při houpání ještě větší zábavu.

S multifunkční houpačkou si děti procvičí svaly na nohou a rukou, učí se udržovat rovnováhu a stabilitu. Robustní ocelový rám je galvanizovaný, má speciální práškovou povrchovou úpravu, díky čemuž skvěle odolává korozi. Houpačka se připevní do země pomocí zemní kotvy a kotevní trubky. V případě, že potřebujete posekat trávník, můžete houpačku vytáhnout ze země a poté ji vrátit zpět. Montáž je velmi rychlá a jednoduchá, 2 osoby dokážou sestavit houpačku za přibližně 30 minut. Rozměry houpačky jsou 193*73*60 cm a její celková váha je 13 kg.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC. Prolézačky a houpačky se vyznačují originálním holandským vzhledem a umožňují dětem trávit čas na čerstvém vzduchu, kreativně se rozvíjet a vytvářet si pozitivní vztah k přírodě. Díky kvalitnímu materiálu vydrží ve vaší rodině dlouhá léta.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...