Kód: EDU18509 Kategorie: Společenské hry
  Skladem
649
Hodnocení:
Nehodnoceno

Společenská hra pro celou rodinu Lynx od španělského výrobce Educa je skvělá hra ve španělštině, se kterou se zabaví celá rodina. Hra obsahuje 70 různých obrázků s motivem animovaného prasátka Peppa Pig, které si oblíbily děti na celém světě. Rodinná společenská hra Lynx je určena pro všechny – chlapce či dívky od 3 let, ale i pro dospělé hráče. Hra je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, takže se tak brzy neopotřebuje a dlouho vypadá jako nová. Herní deska je složena z několika dílků, které do sebe zapadají.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce. Jelikož je tato společenská hra ve španělštině, děti si jejím prostřednictvím mohou rozšiřovat slovní zásobu španělského jazyka.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...