Kód: SM190102 Kategorie: Interaktivní hračky
  Skladem
899
Hodnocení:
Nehodnoceno

Interaktivní hra s kostkami Clever Cubes z edice Smart od renomované francouzské společnosti Smoby přinese dítěti od 24 měsíců hodně radosti a zábavy. Inteligentní hra s kostkami využívá elektronický snímací senzor ve tvaru pera, se kterým učí dítě správně rozpoznávat barvy a čísla. Balení obsahuje 9 různobarevných kostek, které jsou označeny čísly a obrázky. Hra se zvukovými efekty nabízí 3 herní varianty, se kterými si budou děti rozvíjet kognitivní a motorické dovednosti.

Herní varianty:

  • rozpoznávání barev – děti se učí správně rozlišovat jednotlivé barvy
  • rozpoznávání čísel – dítě se učí jednotlivé číslice, trénuje si paměť a koncentraci
  • volný režim – dítě si hraje volně s kostkami, může si z nich složit věž

Inteligentní hračka díky dotykovému senzoru rozeznává reakce dítěte a dává zpětnou vazbu podle toho, zda je reakce správná nebo ne. Děti si zábavnou formou cvičí logické myšlení, koncentraci a zároveň i motorické dovednosti. S touto multifunkční hračkou se zabaví i několik dětí, vydrží jim dlouhá léta. Je vyhotovena z kvalitního a odolného plastu, který je příjemný na dotek. Hra s kostkami se jednoduše přenáší, rodiče ji mohou vzít dítěti i na návštěvy. Napájí se na baterie 3xAAA, které nejsou součástí balení.

Smoby je francouzským výrobcem dětských hraček, které se vyznačují svou kvalitou a odolností, neboť jsou vyráběny podle norem evropských standardů. Dětské hračky jsou nejen kvalitní, ale vyznačují se také atraktivním a moderním francouzským designem, který si oblíbily děti po celém světě. Interaktivní hračka se svými funkcemi je nadčasová a stylová elektronická hračka, která všestranně rozvíjí chlapce a dívky.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...