Kód: SM220407 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
539
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kočárek golfky Natur D'Amour z kolekce Baby Nurse je stabilní a pevný kočárek, se kterým si zahrají holčičky od 2 let. Je vyhotoven v jemných pastelových odstínech růžové a bílé, jeho sedák se skládá z kvalitního textilu s moderním vzorem a nápisem Baby Nurse. V případě potřeby lze snadno sejmout a vyčistit. Golfky kočárek lze díky promyšlenému systému jednoduše složit a vzít na procházku, do parku nebo na výlet. Výška rukojetí je 58 cm a na sedák se vejde panenka o maximální velikosti 42 cm. Pevná kovová konstrukce v kombinaci s odolným plastem zaručí, že kočárek dětem vydrží dlouhá léta.

Plastový materiál je kvalitní, jeho povrch je sametový na dotek. Spolehlivý 3bodový bezpečnostní pás zaručí, že bude panenka na sedadle stabilně sedět. Děti si rády hrají s panenkami, rády je koupou, převlékají, krmí, uspávají nebo vozí v kočárku. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a rozvíjejí si komunikační a jazykové schopnosti. Rozměry skládacího kočárku jsou 25*52*57 cm, je velmi skladný. Panenka není součástí balení.

Francouzský Smoby je přední výrobce hraček, které se vyznačují osobitým vzhledem a všestranně rozvíjejí vaše děti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí v dětech kreativitu a individualitu, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...