Kód: SM253117 Kategorie: Kočárky pro panenky od 18 měsíců
  Skladem
1 999
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kočárek trojkombinace Powder Pink 3v1 z edice Maxi Cosi&Quinny od francouzského Smoby je skvělý dárek pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let. Kočárek se dá sestavit na 3 různé způsoby – tradiční hluboký kočárek, sportovní kočárek – bugina nebo se dá využít jako praktická přenosná postýlka pro panenku. Kočárek pro panenku je vyhotoven v jemném růžovém vyhotovení, působí elegantně a nadčasově, zaujme děti na první pohled. Pevná a stabilní kovová konstrukce kočárku v kombinaci s odolným plastovým materiálem nabízí dětem při jízdě s panenkou ty nejlepší jízdní vlastnosti, které umocňují i tichá gumová kolečka. Přední kolečka jsou otočná o 360° pro snadnější manévrování do stran. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je ve výšce 66 cm.

Sportovní část vaničky lze jednoduše složit do vodorovné polohy, napojit na ni hlubokou vaničku a kočárek se rychle přemění na klasický hluboký kočárek se stříškou. Pod sedadlem se nachází úložný prostor, do kterého si děti uloží všechny doplňky a příslušenství k panence. Hluboká část vaničky se dá samostatně používat jako přenosná postýlka pro panenku, ve vrchní části stříšky je umístěna rukojeť, která dítěti umožňuje snadné přenášení. Při jízdě ve sportovním kočárek je panenka chráněna i bezpečnostním pásem proti vypadnutí. Kočárek je vhodný pro panenku s maximální velikostí 42 cm. 

Design kočárku navrhli přední francouzští designéři Smoby, takže vypadá jako opravdový kočárek pro miminko. Vožení panenky v kočárku je velmi oblíbená hra mezi nejmenšími dětmi, které si při této činnosti rozvíjejí jazykové a komunikační schopnosti, jemnou motoriku, fantazii a představivost. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se děti přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život rodičů přináší, získávají pocit zodpovědnosti. Rozměry kočáru jsou 52*39*66 cm, panenka není součástí balení.

Smoby je špičkový francouzský výrobce kvalitních plastových hraček pro děti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé i nejmenší dítko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...