Kód: SM220338 Kategorie: Postýlky a kolébky
  Skladem
859
Hodnocení:
Nehodnoceno

Kolébka pro panenku Violette z edice Baby Nurse je originální hračka vhodná pro holčičky od 18 měsíců. Do kolébky v krásných růžových odstínech se vejde panenka s velikostí 42 cm. Ve vrchní části se nachází baldachýn s moderním puntíkovaným vzorem, který se dá složit dolů, a také zatáhnout nad panenkou, aby mohla klidně usnout. Při uspávání mohou holčičky panenku kolébat díky oblým podstavcům. Nápis Baby Nurse na předním čele postýlky zdobí i pěkné srdíčko s hvězdami a měsíčkem.

Hračka pro panenky je vyrobena z kvalitních a odolných materiálů, originální francouzský design se zalíbí každé holčičce. Snadno se přenáší a čistí vlhkým hadříkem. Péčí o panenku jako o vlastní děťátko se dívky přibližují světu dospělých, zkoušejí, co život maminky přináší a nabírají pocit zodpovědnosti. Kolébku si mohou holčičky dát v noci i ke svojí postýlce a před spánkem ji houpat, dokud spolu neusnou. Panenka není součástí balení.

Francouzský renomovaný výrobce dětských hraček Smoby se zabývá produkcí kvalitních a jedinečných hraček svým designem jako i funkčností. Je lídrem na trhu a hračky jsou vyrobeny ze zdravotně bezpečného a kvalitního plastového materiálu, který prošel evropskými testy kvality, splňuje i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Plast je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...