Kód: MON28681 Kategorie: Dvoukolové koloběžky
  Skladem
1 079
Hodnocení:
Nehodnoceno

Koloběžka dvoukolová s animovaným motivem Avengers okouzlí všechny děti a zejména chlapce již od 3 let. Koloběžka má pevnou konstrukci a lehký hliníkový rám, je vyrobena v červeno-modrém provedení. Kola jsou vyrobena z kvalitního bezftalátového PVS materiálu. Řídítka koloběžky jsou měkká a příjemná na dotek, zadní nášlapná brzda se postará o bezproblémové brzdění. Řídítka lze výškově nastavit podle potřeb dítěte.

Na koloběžce se dokáže vozit dítě o maximální váze až 50 kg. Jízda na koloběžce je nejen zábavná, ale také zdraví prospěšná aktivita. Děti posilují svalstvo a motoriku, jistě si s ní zamilují pohyb a sportování. Ložiska ABEC 5 jsou jednou z nejdůležitějších částí koloběžky. Koloběžka Mondo obsahuje ložiska páté třídy ABEC 5, proto mají kolečka na koloběžce maximálně tichý chod, jsou odolná a vydrží stovky vzrušujících jízd vašeho děťátka. Kolečka mají průměr 120 mm a po opotřebení je lze jednoduše vyměnit.

Výhodou koloběžky je její nízká hmotnost, děti si ji snadno sbalí na výlet či dovolenou. Italský výrobce Mondo vyrábí kvalitní produkty z gumy, pěny a PVC. Mondo je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů a filmů. Při jízdě je doporučeno používat ochranné pomůcky a to chrániče na kolena, zápěstí a lokty a přilbu, které naleznete i v naší nabídce.

Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...