Kód: SM310823 Kategorie: Elektronické kuchyňky
  Skladem
1 459
Hodnocení:
Nehodnoceno

Elektronická kuchyňka Bon Appetit Grey od francouzského výrobce Smoby je moderní kuchyňka, která potěší všechny malé kuchaře a kuchařky již od 3 let. Nadčasový francouzský design v šedém provedení si získá každé dítě na první pohled. Těšit se může na kuchyňské hodiny a originální zvuky při vaření, díky kterým je hra s kuchyňkou ještě realističtější. Je vyhotovena z kvalitních a odolných plastů, které jsou jemné na dotek. Nabízí přístup z více stran, takže si s ní zahrají i kamarádi a sourozenci, její zadní strana je ozdobena krásným obrázkem s kuchyňským motivem.

Součástí kuchyňky je praktická trouba, chladnička, kávovar s náhradními kapslemi a varná deska, která dokáže vydávat zvuk při přípravě jídla. Šéfkuchaři se při vaření spolehnou na sadu 23 doplňků, mezi nimiž se nachází hrnec s poklicí, pánev, lžičky, nožíky, vidličky, talířky, kelímky, šálky, krabice s těstovinami, mlékem, napichovací vidlička, nůž na krájení a praktická naběračka. Všechny detaily kuchyňky jsou pečlivě přizpůsobeny dětským ručkám, k dispozici mají i množství úložného prostoru pro všechny doplňky. Při hře si zlepšují jemnou motoriku, komunikační schopnosti, získávají pocit zodpovědnosti a přibližují se světu dospělých. Zároveň si zlepšují koncentraci a bystrý úsudek, naučí se, na co slouží jednotlivé kuchyňské náčiní a doplňky.

Stabilní kuchyňka stojí na pevném podstavci a její rozměry jsou 53*33*96 cm, přičemž celková výška je 96 cm, výška pracovní desky 49 cm. Elektronický modul funguje na 1 baterii typu CR2032. Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky nejvyšší kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší dítko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Vlastnosti

  • zvukový efekt při vaření
  • elektronický modul s baterií CR2032
  • sada 23 kuchyňských doplňků
  • francouzská kvalita a design
  • pro děti od 3 let

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...