Kód: SM110209 Kategorie: Dětské sedačky
1 809
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Nafukovací křeslo Cotoons Cosy Seat je úžasná multifuknční sedačka pro nejmenší děti, jejíž součástí je didaktický stolek s hračkami. Nejmenší děti, které se učí sedět, se velmi potěší tomuto měkkému křesílku. Má nejmodernější design a nádhernou růžovou nebo modrou barvu. Křeslo děti podpírá, aby se cítili pohodlně a nepadaly do stran. Nafukovací sedačka má loketní opěrky, textilní potah, aby se děťátko během sezení neklouzaly. Sedací část je vyrobena ze stejného textilu, s otvory na nožičky, takže děťátko sedí bezpečně a stabilně. Výrazné barvy podporují rozvoj fantazie a představivosti vašich nejmenších, hebký povrch přiláká každé nejmenší děťátko. Hračka pro nejmenší děti má rozměry 66*70*46 cm, funguje na 2 AAA baterie, které nejsou součástí balení.

O zábavu na křesle pro nejmenší se postará stůl s elektronickými hračkami. Hračky na didaktickém stolku pro děti jsou velmi zábavné. Dají se mačkat, otáčet, vydávají různé zvuky a pěkné melodie, také světélkují. Mají pestré barvy a všelijaké tvary, například květinka, mlýn, váleček, kroužky a jsou zdobeny obrázky pohádkových postaviček Cotoons. Stůl na hraní je didaktický, to znamená, že hračky přispívají k optimálnímu vývinu a rozvoji inteligence nejmenších dětí. Rozvíjí se jemná motorika, manuální dovednosti, logické myšlení nejmenších. Dětský stůl na hraní má 3 pevné nohy, dá se jednoduše napojit na dětskou nafukovačku nebo se může používat i samostatně. Výhodou stolku je volný prostor v přední části, který se dá využít na hraní se s jinými hračkami, na kreslení nebo dokonce jako jídelní stůl. Když děťátko vyroste, dětské křeslo může používat na samostatné sezení, bez opory stolku.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Didaktický stolek s nafukovacím křeslem je proto dokonalou hračkou pro všechny nejmenší děti. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ty nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu. Sedačka pro nejmenší Smoby je díky mnohostrannému využití, nádhernému designu a zářivým barvám oblíbená u mnoha dětí i rodičů.

Vlastnosti

  • nafukovací křesílko pro nejmenší, využitelné i bez stolku
  • pohodlné měkké sezení pro miminko
  • didaktický stolek se zvukovými a světelnými efekty
  • odpojitelný stůl na 3 nohách, využitelný i samostatně
  • několik didaktických hraček, které rozvíjejí dítě
  • textilní potah proti klouzání
  • z odolného, sametově jemného plastu
  • vhodné od 6 měsíců
  • atraktivní dizajn
  • růžová nebo modrá barva
  • kvalitní francouzský výrobek

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...