Kód: SM770126 Kategorie: Odrážedla od 18 měsíců
1 999
Litujeme, produkt momentálně není skladem
Hodnocení:
Nehodnoceno

Balanční odrážedlo Balance Bike Comfort je originální sportovní hračka od francouzského Smoby, která potěší všechny chlapce a dívky již od 2 let. Odrážedlo je vybaveno pevným celokovovým rámem, díky čemuž se vyznačuje vysokou odolností a pevností. Ultralehké odrážedlo se vyznačuje nízkou váhou pouhých 2,7 kg, dítě s ním dokáže snadno manipulovat a snadno se ovládá. Pohodlné ergonomické sedátko lze výškově nastavit pro potřeby dítěte od 2 do 5 let.

Odrážedlo má tichá a kvalitní gumová kola, díky kterým si děti užijí hladkou a bezproblémovou jízdu. Praktický vyklápěcí stojan ve spodní části umožní odrážedlo snadno zaparkovat. Během jízdy může mít dítě nohy položené na odpočinkové ploše v centrální části odrážedla. Jeho rozměry jsou 77*40*52 cm, jeho výška je 50 cm. Řídítka lze otáčet do stran maximálně o 30 stupňů, takže dítě získá lepší kontrolu při jízdě na odrážedle.

Při jízdě na odrážedle se dítě musí spoléhat na sebe, nabírá jistotu a učí se udržovat rovnováhu, přičemž nedokáže vyvinout vysokou rychlost, protože se odráží nohama. Dítě jízdou na balančním odrážedle zpevňuje svaly zad, posiluje nohy a tříbí rovnováhu. Získává rychlejší reflexy a odhad vzdáleností, rozpoznává překážky, které se vyskytují při jízdě. Při sportování dítěte by však rodiče měli dbát na co nejvyšší bezpečnost, a proto by mu měli pořídit také přilbu a chrániče.

Francouzský Smoby už dlouhá desetiletí přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním francouzským designem. Všechny hračky jsou vyrobeny tak, aby dbaly o bezpečnost dětí. Každá hračka má zaoblené hrany a proces výroby je přísně kontrolován. Plast na hračkách Smoby je příjemný a sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují dětskou představivost a fantazii.

Vlastnosti

  • odrážedlo, při kterém se děti učí udržovat rovnováhu
  • zajistí snadnější přechod na první kolo
  • tichá kvalitní kolečka
  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelná výška sedáku
  • stojan pro snadné parkování

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Pole s * jsou povinná
loader  Načítám hodnocení...

Vybrali jsme pro vás

loader  Načítám podobné produkty...